Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalına yeni başlayan 1. sınıf öğrencileri için 3 Ekim 2023 tarihinde Abdullah Kaptan Konferans Salonunda oryantasyon (Uyum) toplantısı yapıldı. Toplantıya tüm Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları katılım gösterdi. Toplantı, Eğitim Fakültesi Dekanı, Temel Eğitim Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Nusret KOCA’nın konuşmalarıyla başladı. Diğer öğretim üyelerinin kendini tanıtması ve iyi niyetlerini iletmesiyle devam etti. Ardından Arş. Gör. Merve ARABACI tarafından birinci sınıflar için Anabilim Dalı tanıtımı, eğitim-öğretim işleyişleri, sosyal ve kültürel olanaklar gibi konular hakkında tanıtım sunumu yapıldı. Daha sonra 1A ve 1B şubeleri için temsilci seçimleri gerçekleştirildi. Toplantı soru cevap bölümünün ardından sonlandırıldı.

05 Ekim 2023, Perşembe 63 kez görüntülendi