Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalına yeni başlayan 1. sınıf öğrencileri için 27 Eylül 2024 tarihinde Abdullah Kaptan Konferans Salonunda oryantasyon (Uyum) toplantısı Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanların da katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı, Eğitim Fakültesi Dekanı, Temel Eğitim Bölüm Başkanı, Prof. Dr. Nusret KOCA’nın konuşmalarıyla başladı. Diğer öğretim üyelerinin kendini tanıtması ve iyi niyetlerini iletmesiyle devam etti.  Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından bağımlılıkla mücadele konulu bilgilendirme semineri yapıldı. Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı Mediko Sosyal biriminde görevli psikolog ve diyetisyenlerin kendilerini tanıtmasıyla toplantı devam etti. Ardından Dr. Öğrt. Üyesi Şeyma YALVAÇ ve Arş. Gör. Sümeyra KANAT tarafından birinci sınıflar için anabilim dalı tanıtımı, eğitim-öğretim işleyişleri, sosyal ve kültürel olanaklar gibi konular hakkında tanıtım sunumu yapıldı. Toplantı soru cevap bölümünün ardından sonlandırıldı.

01 Ekim 2024, Salı 22 kez görüntülendi